Wie kunnen er stemmen?

Om als Rabobank Alkmaar e.o. rekeninghouder mee te kunnen stemmen op een vereniging van uw keuze dient u zich éérst als lid op te geven, dus de tijd dringt. Pas daarna ontvangt u per post of via e-mail een unieke code om tussen 5 oktober t/m 25 oktober mee te kunnen stemmen, via een online stemmodule. Het stemmen kan ook plaats vinden op de computer van een vriend/familielid. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via <www.rabobank.nl/particulieren/leden>.

Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen voordelen.

Meer informatie

Op de website www.rabobank.nl/clubsupport leest u meer informatie over de Rabobank ClubSupport Campagne. Is uw vraag dan nog niet beantwoord? Neem dan contact op via e-mail communicatie. <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> of telefoonnummer (072) 567 44 00.

Details

Ongeveer 600 clubs/verenigingen nemen deel aan de campagne van Rabobank Alkmaar e.o. Dit jaar wordt een bedrag van € 225.000 beschikbaar gesteld. Het bedrag wordt gedeeld door het totale aantal uitgebrachte stemmen om de waarde van een stem te bepalen. Onze vereniging ontvangt dan het aantal op onze vereniging uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Bestedingsdoel

Volgend jaar vieren we ons uitgestelde 25 jarig jubileum. We willen dit met de hele wijk groots vieren. Met de clubsupportactie willen we de activiteiten bekostigen.

Jouw stem is geld waard! Stem jij ook op onze vereniging?

Martien de Bruijn

Buurtoverleg De Hoef ‘Geestmolen’