ALKMAAR - Onafhankelijke Partij Alkmaar ergert zich aan het college van B en W.
De reden van de ergernis is de klacht die het buurtoverleg Geestmolen namens een groot aantal bewoners heeft ingediend tegen het college. 'Deze grote groep Alkmaarders heeft bezwaarschriften ingediend tegen de verlening van de bouwvergunning aan Segesta. Zij hebben nooit een ontvangstbevestiging gehad en er is ook nog steeds geen behandeling van de maar liefst 105 bezwaarschriften.

Dit terwijl de termijn van zes weken ruimschoots is overschreden', licht raadslid Anjo van de Ven toe. Onafhankelijke Partij Alkmaar gaat hier tijdens de raadsvergadering van 5 juli vragen over stellen aan het college. Zij wil weten waarom het college niet reageert. 'OPA vindt dat de Alkmaarders binnen een week nu wel antwoord mogen krijgen.

De rekenkamer doet onderzoek naar het hoofdpijndossier De Vliegerstraat. De uitkomsten van dat onderzoek wachten wij af. Maar als een college haar inwoners op deze manier behandelt dan moet het daarop aangesproken worden. Dat kan niet wachten; wij willen geen college dat met de rug naar de burgers dreigt te gaan staan.'

Bron: Alkmaars Nieuwsblad 4 juli 2007

{linkr:related;keywords:vliegerstraat;limit:10;title:gerelateerde artikelen}