Het Buurtoverleg De Hoef 'Geestmolen' bestaat tien jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden.
Op zondag 24 april, precies 10 jaar na ondertekening bij de notaris, was er een rommelmarkt en koffie met gebak voor alle leden en prominenten. 

Om de mensen met wie wij vanuit het Buurtoverleg regelmatig te maken hebben op een andere manier te leren kennen, was er een sportieve Tienkamp georganiseerd. Deze kon helaas om organisatorische redenen geen doorgang vinden. Als alternatief is daarom op zondag 10 juli een gezellige middag georganiseerd.
De weergoden waren ons gunstig gestemd. Het was een zonovergoten dag en de sfeer zat er direct al goed in.

De middag begon met koffie met appelgebak bij Sonneveld naast de Vest. Daarna bracht Cor van Kessel ons naar enkele verborgen hofjes in de binnenstad, die niet allemaal vrij toegankelijk zijn, als onderdeel van de stadswandeling.
Even leek het erop dat de aansluitende rondvaart niet door zou gaan, maar na een lekker ijsje genuttigd te hebben, kon de grachtenrondvaart toch nog doorgang vinden.
Klapstuk was het driegangen verrassingsdiner bij Henry's op het Waagplein waarbij de mensen enthousiast met elkaar praatten. Als herinnering aan deze gezellige 10-jarige jubileummiddag kreeg iedereen een lintje. 

Het was al met al een stralende dag vol gezelligheid!

Foto impressie (foto's Martien de Bruijn).
(klik op een kleine foto om hem vergroot te zien)

  


Koffie met appelgebak bij Sonneveld

  

  

De stadswandeling langs verborgen hofjes

  


Bukken voor de lage bruggen!

  

 

Het verrassingsdiner waarbij de tongen pas echt los kwamen.


Feestelijke afsluiting