Afscheid nemen van een zeer actief medewerker….

Heel erg jammer vinden we het om afscheid te moeten nemen van een zeer gewaardeerd medewerker. Een zeer actief persoon, die zich te allen tijden heeft ingespannen voor de Geestmolen. Namelijk Kees Komen.

Vele stukken van zijn hand heeft u mogen lezen, stukken over de straatnamen, maar ook over de historie over onze wijk, schreef Kees het nodige. Dat was niet het enige wat Kees deed. Hij controleerde ook de teksten op grammaticale fouten. Ook redigeerde hij alle teksten.

Dit deed hij vele jaren. Al vanaf het begin was hij betrokken bij het Buurtoverleg de Hoef ‘Geestmolen’ en ook ons buurtblad de Geestmolen.

Verder was Kees ook betrokken bij meerdere vergaderingen, die niet altijd met de PR te maken hadden. Daarvoor verschenen ook diverse stukken onder zijn naam. Ook voor ‘Songlines over de Hoevervaart’ in 1999, was hij erg druk bezig. Of zoals recenter, met het inrichten van de historische straat voor het Wijkenfeest Historie en Victorie op 26 en 27 juni j.l. in het kader van 750 jaar Alkmaar.

Na bijna 10 jaar ‘Geestmolen’ heeft Kees besloten om het wat rustiger aan te gaan doen en te gaan genieten van een nieuwe fase in zijn leven en daarbij willen wij hem veel geluk en succes toewensen.

Namens het bestuur van
Buurtoverleg de Hoef ‘Geestmolen’