[Alkmaar op zondag 17 augustus 2003]

ALKMAAR -
Ruim drie jaar geleden is in De Hoef een speeltuin voorzien van glijbaan en een speelhuisje vernield door onbekenden. Om meer vandalisme te voorkomen zijn toen ook de wipkipjes verwijdert door de gemeente.
Tot nog toe heeft de gemeente geen geld om deze speelvoorzieningen te herstellen. Nu zijn er nog klimrekken voor de kinderen tussen de 5 en 10 jaar en een voetbalveldje voor de tieners. Voor de kinderen tussen de 0 en de 5 jaar is er dus geheel niets. Buurtoverleg de Hoef 'Geestmolen' is al vorig jaar begonnen met acties om geld in te zamelen om de speelvoorzieningen te herstellen.

Dit jaar hebben wij weer op 31 augustus een rommelmarkt op het voetbalveld tussen de Cornelis Begastraat en de Moreelsestraat. Helpt u mee om de kinderen weer lekker te alten spelen? Er zullen spelletjes zijn voor de kinderen, muziek en marktkraampjes vol met 2e hands artikelen. Er zijn nog enkele kraampjes a € 5,- vrij om uw spullen te verkopen, aanmelden kan bij Monique Andela: 072- 5 12 16 08 of via e-mail //verwijderd//