" Weet U waar dit is? "
Zo luidt het zoekplaatje in de Stadskrant.

Het begon meer als een grap. Een van de PR medewerkers wist het antwoord op een van de zoekplaatjes maar wilde zelf niet inzenden. Dan doe ik het wel, zei een andere medewerkster. Prompt viel zij in de prijzen dus een rondvaart door de Alkmaarse grachten voor twee!

De prijs!

Maar het werd nog gekker, de Geestmolen stond als zoekplaatje en dus een andere medewerkster direct het goede antwoord ingezonden en wat dacht je wat? Prompt weer twee PR medewerkers voor de rondvaart.

Het werd eigenlijk een sport om de laatste PR medewerker ook over de streep te trekken. De voorzitter herkende een gevel als een pand waar hij in een ver verleden ooit eens een feest gegeven had (via radio Swets aangekondigd). Hij gaf de laatste PR medewerker op als inzender en…BINGO!

Aangetrokken door al deze prijzen nam ook de secretaris een gok en wat eigenlijk onmogelijk zou zijn gebeurde toch: wederom een rondvaart voor twee!

Zo kon het gebeuren dan maar liefst 8 personen (de voltallige PR afdeling EN het gehele dagelijks bestuur) samen met de kinderen een rondvaart door de Alkmaarsche grachten maakte op 30 juni 2002!

7 van de prijswinnaars met de drie kinderen Voor jong en oud een belevenis

PAS OP! Bukken voor de brug!