geestmolenNadat in augustus jl. Coby Heinis overleed als trekker van werkgroep de Feestmolen, is  hier nu een vacuum ontstaan. Met het 20 jarige bestaan van De Geestmolen in zicht - volgend jaar - komen we met de handen in het haar te zitten. Wie helpen het Buurtoverleg uit de brand?

Nu dat het middelpunt van werkgroep de Feestmolen is heengegaan zoekt Buurtoverleg De Hoef ‘Geestmolen’ per januari 2015 minimaal een leider die kan aansturen. Als evenementen waarbij we hulp kunnen gebruiken denken we aan de nieuwjaarsreceptie in De Alkenhorst, koffie/thee schenken tijdens de Algemene Leden Vergadering en ons jubileum in april 2015. Ook voor andere jaarlijks terugkerende  activiteiten zoals Buitenspeel-/Molen-/open Monumentendag en de Rabo fietssponsortocht hopen we op assistentie te mogen rekenen. Bestaande Feestmolen-leden zijn bereid om mee te werken.

We gaan ervan uit dat bewoners die iets voor de wijk willen betekenen zich aanmelden, want we leven toch in een Participatie Maatschappij? Overweegt u minimaal aanmelding desnoods voor deelactiviteiten, neem dan contact op met onze voorzitter Martien J. de Bruijn, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 511.35.40.

                                                                                                                   Susanna E. Kropf