Op vrijdag 2 oktober biedt de gemeente de Alkmaarse vrijwilligers een groot feest aan in de Grote Kerk Alkmaar.
Vanaf dit jaar zijn ook de vrijwilligers van de voormalige gemeenten Graft-De Rijp en Schermer van harte welkom.

Met ‘THNX!’ 2015 spreekt de gemeente Alkmaar niet alleen haar waardering uit voor het vele werk dat vrijwilligers verzetten, maar wordt ook de onderlinge verbondenheid benadrukt. Ontzettend Alkmaar Het feest vindt op de vrijdag voorafgaande aan Alkmaars Ontzet plaats en daarom is gekozen voor het thema ‘Ontzettend Alkmaar’. Dit thema biedt ‘oude’ en ‘nieuwe’ Alkmaarders ook de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

En waar kan het feest dan beter gehouden worden dan in het hart van Alkmaar: De Grote Kerk. Vrijwilligers kunnen tijdens ‘THNX!’ genieten van een ruim aanbod op cultureel, historisch en culinair gebied uit de gehele gemeente Alkmaar. Het programma bevat allerlei muziek- en dansvoorstellingen, natuurlijk de nodige lekkere hapjes en drankjes en diverse andere activiteiten. Aanmelden voor gratis kaarten De Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar organiseert ook dit jaar het feest namens de gemeente Alkmaar.
Vele maatschappelijk betrokken ondernemers en verschillende organisaties tonen hun waardering voor de vrijwilligers door een bijdrage te leveren aan THNX! Gratis kaarten zijn aan te vragen via www.vcra.nl of bij Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar, Bagijnenstraat 11 in Alkmaar (naast de Grote Kerk), 072 519 16 00. Wees er wel snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. THNX! 2015 vindt plaats op vrijdag 2 oktober van 16.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk in Alkmaar.

Gezellige drukte tijdens THNX! vorig jaar in Wijkcentrum De Oever
Gezellige drukte tijdens THNX! vorig jaar in Wijkcentrum De Oever (foto: Annelieke Bosdijk voor VCRA)