Afdrukken

logo rabobankWie kunnen er stemmen?
Alle leden van Rabobank Alkmaar e.o. kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 23 april tot en met 14 mei 2019 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Het stemmen kan ook plaats vinden op de computer van een vriend of familielid. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 1 april 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via <www.rabobank.nl/particulieren/leden>.

Meer informatie
Op de website www.rabobank.nl/alkmaar leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.
Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u via de website <www.clubkascampagne.nl/alkmaar/inschrijven>.
Is uw vraag dan nog niet beantwoord? Neem dan contact op via e-mail communicatie. <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> of telefoonnummer (072) 567 44 00.

Details
Ongeveer 1400 clubs/verenigingen nemen deel aan de campagne van Rabobank Alkmaar e.o. Dit jaar wordt een bedrag van € 225.000 beschikbaar gesteld. Het beschikbare bedrag wordt gedeeld door het totale aantal uitgebrachte stemmen om de waarde van een stem te bepalen. Onze vereniging ontvangt dan het aantal op onze vereniging uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Promotie

- Na 1 april kunnen we een promotietas ophalen met materialen van de bank

- Tijdens de ledenvergadering op 19/03/2019 zal de campagne uitgelegd worden

- Uitleg ook op onze website

- Posters en info in onze informatieborden

- Mails naar de e-mailadressen bij ons bekend

- Mogelijk een huis aan huis flyer (€ 55 per 2500)

Bestedingsdoel

Volgend jaar vieren we ons 25 jarig jubileum. We willen dit met de hele wijk groots vieren, met zoveel mogelijk deelname van alle wijkbewoners. Met de clubactie willen we de activiteiten bekostigen

Martien de Bruijn